Categories

Условия за ползване

Настоящите условия за ползване уреждат отношенията между "АЙС КИДС" ЕООД (собственик на www.svetulka.bg) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн svetulka.bg - онлайн магазин за продажба на детски дрехи. Всеки потребител, който използва сайта www. svetulka.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Цените на продуктите в сайта са крайни с вкл. ДДС. В посочениет цени НЕ СЕ ВКЛЮЧВА цената на доставката. Цената на доставката (куриерската услуга) е за сметка на клиента при поръчки до 40 лв. При поръчки над 40 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до ОФИС на СПИДИ.!!!

За да пазарувате от он-лайн магазин за детски дрехи Светулкае необходимо първо да се регистирате с двете си имена, валиден е-мейл адрес и телефонен номер. Регистрацията е напълно безплатна. Съгласно Закона за защита на личните данни декларираме, че предоставената от Вас информация, ще бъде използвана само за целите на он-лайн пазаруването и няма да бъде предоставяна на трети лица.

Доставката на избраните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни с наложен платеж чрез куриерска фирма СПИДИ на точно и коректно подаден от клиента адрес.

Плащане

Всеки клиент заплаща поръчаните от него артикули при получаване им (с наложен платеж на куриера).
 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!!!

 

 

Онлайн магазин
Онлайн магазин Светулка © 2021 - Светулка