Categories

Общи условия

Регистрация

За да пазарувате от он-лайн магазин за детски дрехи Светулкае необходимо първо да се регистирате с двете си имена, валиден е-мейл адрес и телефонен номер. Регистрацията е напълно безплатна. Съгласно Закона за защита на личните данни декларираме, че предоставената от Вас информация, ще бъде използвана само за целите на он-лайн пазаруването и няма да бъде предоставяна на трети лица.

Как да поръчам

След като сте разгледали и избрали продукт, който искате да поръчате, кликнете върху "КУПИ" и този продукт ще се появи във Вашата кошница. Ако искате да поръчате повече от един продукт, не е необходимо да се правят няколко поръчки, достатъчно е да се добавят към първия продукт. По всяко време може да влезете във  вашата кошница и да видите броя и вида на заявените от Вас продукти - да редактирате или да потвърдите поръчката. След като вече сте поръчали продуктите, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката.

Ако се съмнявате за размер или имате нужда от по-подробни размери на даден артикул, може да ни пишете чрез формата за контакт или да се обадите на посочените телефони.

Отстъпки

При покупка над определена сума получавате следните отстъпки :

Над 40 лева - Безплатна Доставка до ОФИС на СПИДИ.

Доставка

Доставката на избраните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни с наложен платеж чрез куриерска фирма СПИДИ на точно и коректно подаден от клиента адрес.

Цената на доставката (куриерската услуга) е за сметка на клиента при поръчки до 40 лв.

При поръчки над 40 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до ОФИС на СПИДИ!!!

Условия за връщане на стоката

 В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

 

Настоящите условия за ползване уреждат отношенията между "АЙС КИДС" ЕООД (собственик на www.svetulka.bg) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн svetulka.bg - онлайн магазин за продажба на детски дрехи. Всеки потребител, който използва сайта www. svetulka.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Цените на продуктите в сайта са крайни с вкл. ДДС. В посочениет цени НЕ СЕ ВКЛЮЧВА цената на доставката. Цената на доставката (куриерската услуга) е за сметка на клиента при поръчки до 40 лв. При поръчки над 40 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до ОФИС на СПИДИ.!!!

Заплащането става при получаване на доставката (с наложен платеж на куриера).
 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!!!


 

Онлайн магазин
Онлайн магазин Светулка © 2020 - Светулка